søndag 23. mai 2010

snart utstilling og lydighet


Beauty og Akira etter 17. mai toget
Akira og Beauty på tur på Moloen


Nå er det bare 5 dager til vi setter oss i bilen å kjører til Mo i Rana for utstilling og lydighet. På samme dag. Så håper vi rekker begge delene, hvis ikke så dropper vi utstillingen. Men jeg gleder meg skikkelig, kanskje vi greier opprykket denne gangen. Krysser det som krysses kan. :) Tenkte vi skulle ta ferdselsprøve den samme helga, men finner ingen påmelding eller noe. Sa da får vi heller ta det en annen gang.

Har vært veldig lite trening i det siste, så nå blir det hardtrening hver dag frem til helga. Har jo alt inne egentlig, men hun er begynt å tulle på div ting nå. Kjegla som hun ikke fikk til på sist stevne går veldig bra nå. Men nå er hun begynt å slippe apportbukken bak meg, eller så springer hun ut til den og bare ser på den. Så er hun begynt å tulle på oppsitten på avstandskommanderingen. Så vi får bare se hvordan det går. :)

17. mai gikk vi i borgertoget med Salten Brukshundklubb. Vi var ca 35 hunder med å gikk i år, ny rekord. Beauty var så flink, gikk med kontakt stort sett hele toget. Så på slutten var hun veldig sliten. Hun er så flink en jente. :)

Ellers så har det ikke skjedd så alt for mye i det siste. Vi har gått vårt første spor for i år. Og det gikk så der, må prøve å få inn ett spor pr dag ca framover. Så starter vi kanskje for første gang i kl D spor 12. - 13. juni her i Bodø. :)

Kommer med oppdateringer etter neste helg regner jeg med :)

2 kommentarer:

  1. Masse lykke til i helga!!!!
    Fy flate så fin Beauty er på d bildet tatt på moloen. Ho har et heilt utrulig vakkert hode!!!!!!!!! Veit jo fra før at ho e vakker, men d bilde vise virkelig kor fin ho egentlig e! "Tante" si Dronning!!!

    Ingjerd & Dina

    SvarSlett
  2. Tusen takk før det. :) Hun er jo verdens beste rottweiler. ;) nå kommer det en oppdatering fra helga på Mo. :)

    SvarSlett