søndag 8. august 2010

utstilling og lydighetshelg i Svolvær



Nå har vi akkurat kommet inn døren hjemme etter ei fin fin helg i Svolvær. Lørdag startet med utstilling og lydighet til slutt. Utstillingen gikk bare sjit. Hun passet mye, så jeg er nok "for tung i rompa" og greier ikke å springe fort nok. Så her må det trenes. :)


Utstilling

Dommer: Lena Stålhanske

Kritikk: En noe lett bygd tik av meget god type. Vakkert hode og uttrykk. Korrekt bitt. Bra ører. Noe kort helhet. Tilstrekkelig vinklet fram. Bra bryst. Rør seg trangt bak. Lett til å falle i passgang. Burde ha kraftigere steg.

Denne dagen ble vi 3. beste tispe.


Så var det klart for lydighet, vi var 8 stykker i klasse 2. Marit Knutsen var ringsekretær, og etter rehabiliteringen etter korsbåndsoperasjonen, og Marit var den flinke som tok seg av dette, så jeg for meg at Beauty kom til å springe til henne hele tiden. Men det gikk heldigvis bra. :)

Dommer: Arild Djupvik

Fellesdekk med skjult fører 3 min 10
Fri ved foten 7
Dekk under marsj 8,5
Innkalling fra sitt med stå 9
Stå under marsj 9
Apportering 9,5
Fritt hopp over hinder med sitt 0 beauty gikk bort og luktet på plankene først
Frammadsending med stå og på plass 9,5
Avstandskontroll 10
Helhetsinntrykk 9

Totalen ble 162, noe jeg ikke er fornøyd med i det heletatt.






Søndag kom vi nesten for sent til lydigheten, men rakk det akkurat. Heldigvis.

Dommer: Arild Djupvik.

Fellesdekk med skjult fører 3 min 10
Fri ved foten 0 markerte i ringen!!!!!
Dekk under marsj 8,5
Innkalling fra sitt med stå 9
Stå under marsj 8
Apportering 9,5
Fritt hopp over hinder med sitt 10
Frammadsending med stå og på plass 10
Avstandskontroll 10
Helhetsinntrykk 5 pga markeringen..dritt altså..


Hadde egentlig ikke trodd at beauty skulle gjøre det såpass bra på lydigheta som hun gjorde denne helga. Hun er skikkeli rar for tiden, lurer på om det er løpetid på gang eller hva det er. Fri ved foten var helt grusomt dårlig denne dagen generelt sett, hun hang etter, holdt ikke kontakt, satte seg ikke på holtene, kom heller å satte seg foran meg. For så å MARKERE!!!! i ringen..fysj å fy. Gjorde sånn at tante Marit måtte ut å vaske. hehe..men nå skal jeg begynne helt på nytt når det gjelder fri ved foten. Skal få den så bra som den en gang var. :)


Så var det klart for utstilling.

Dommer: Rui Oliveira

Well balanced head. Leck of underjaw. Very nice shape. Excellent front. Nice bend of stifle. Too weak behind.

Så det ble en blåsløyfe på oss. :) Dommeren kom til meg og sa at hun var helt klart den fineste, men siden hun var såpass lite muskulert bak kunne han ikke gi meg bedre. Sliter med å få muskler på henne bak. Tror nok dette kommer av at hun er korsbåndsoperert i begge føtter bak, og dermed bruker fronten mer for å komme seg fram. Siste uken før utstillingen hadde jeg vektmansjettene på henne på 3 turer, og så forskjell. Så det skal jeg fortsette med. :)

Silje med Zita og Elisabeth med Akira fikk opprykk til LP3 denne helga, veldig bra. :))

Så fikk vi i klubben en ny lydighetschampion. Rune Mattsson med Shira. Veldig veldig bra Rune. :))


I det siste så har det vært en del trening. Har startet på de fleste av LP3 øvelsene. Har litt småpuss igjen på de fleste øvelsene, men er ikke så mye jobbing igjen for å få dette inn. Men jeg har det værste igjen. :( Neseprøve,forflytninger og avstandskontroll. Må få fikset meg neseprøver så jeg får startet skikkelig med dette. Og på avstandskontrollen har jeg en nøtt og knekke for at denne skal bli like bra som vi har den i LP2. Så målet er å starte på høststevnet vårt i slutten avseptember. Så her må det trenes.. :))