mandag 21. juni 2010

BIR og BIM på Saltenutstillingen

I helga var det klart for Saltenutstillinga igjen, og jeg hadde meldt på Beauty begge dagene kun for skøy's skyld. Lørdag var det bare 4 påmeldte, en hannhund og 3 tisper. Her fikk Beauty cert og ble BIM, slått av politihunden Anton.

Kritikk:
Strong bitch yet feminine with correct expressions, excellent front. Good hind quarters but moves close behind. corr colour and markings.

Dommer: Zafra Sirik fra Israel

Søndag var det bare 3 rottweilere påmeldt. Samme tispene som dagen før. Denne dagen fikk hun cert å ble BIR. :)

Kritikk:
Good ring present, alert good eye, good colour, well balansed nose to scull, good earset and expression, good depht of brisket (??), good strong back, solid bone, moves with power, well handled and presented.

Dommer: Culm Hasting fra Irland

Vi plasserte oss ikke i gruppa selv om jeg hørte han si rottweiler..hehe. Men jeg fikk ikke Beauty til å stille seg ordentlig i grupperingen pga usikkerhet til hunden bak. Hun har møtt han en gang før på utstillingstrening, og han likte henne ikke noe særlig. Så når han sto å laget smålyder ble hun litt småskeptisk. Men jeg er knallfornøyd med helga. For første gang på lenge lenge storkoste hun seg i ringen. Så nå får vi baqre håpe at vi greier å gjøre det like bra på NKK i Tromsø i oktober..sånn at vi blir ferdige med disse utstillingene. :)

I det siste har det ikke blidd så mye trening. Har mistet litt piffen pga alle hestene på bestemorenga, og føler ikke at jeg får trent skikkelig. Men metallapporten er på plass!! Den jeg trodde jeg kom til å plages max med, var faktisk gjort på 4 minutter ca. Gullhunden til morasi det. :D