onsdag 31. mars 2010

Så var påska her

Jeg kommer mor..i fulle farta

søta mi..
må passe på benet..


Beauty å Akira ser på Silje og Zita som sliter i snøen..

Vips så sto plutselig påska for døra her. Og jeg har vært like flink med oppdateringen. Blir vel gjerne slik om vinteren. :)

Vi har vært på NKK utstilling i Harstad, og jeg hadde skikkelig troen på oss denne gangen. Alt gikk perfekt, trodde jeg. Hun bare passer får jeg beskjed om. Så jeg sprang og sprang for å få henne til å trave, til ingen nytte. Så der tror jeg nok championatet røyk. Fikk en kjempe fin kritikk, men hun kunne ikke gi mer pga at hun passet. Har aldri opplevd at hun ikke traver i ringen før, så jeg aner ikke hva det kan komme av. Så nå får vi begynne med løpetrening. :) Så nå må vi vel til NKK i Tromsø, selv om jeg ikke vil.

Ellers så har vi meldt oss på ukeskurs i Sverige, på Tåme veckan. Da blir det ei uke ute i skogen med spor spor og enda mer spor. Jeg gleder meg skikkelig. Og håper med dette at vi når målene vår denne sesongen når det gjelder det. :) Så kommer May Britt Grunni opp hit i oktober og holder ett konkurranselydighetskurs med oss, det gleder jeg meg veeeeldig til. Skal også melde oss på ett brukskonkuransekurs i lydighet, for det er litt nytt for meg. Selv om det er veldig mye som er likt. Så skal vi prøve oss i KL2 lydighet om en måned. Er veldig spent på dette, siden jeg stort sett ikke har trent lydighet siste 2 mnd pga løpetid og halthet. Men men, tar det som ei trening. :) Dommer er Marianne Mowè, så jeg gleder meg. Håper ikke Beauty vil lage for mye show. ;)

Månedene etter jul har vært mye stillstand for vår del. Hun gar vært mye halt pga is ute, og jeg har tenkt at hun er frisk. Så takket være meg har vi ikke fått gjort så mye som jeg hadde håpet. Har heller blitt korte turer i band for det meste og veldig lite trening. Litt ergerlig, men så lenge hun blir frisk, så bryr jeg meg ikke om det. :)

Legger ut noen bilder fra de få turene vi har vært på siden jul. God påske alle sammen. :)