fredag 17. juli 2009

"barnevakt" i helga..



I dag når vi sto opp kom Ine til oss, hun skal være her i helga. Gleder meg skikkelig til det, de er så søte ilag. Og oppdaget i dag at beauty er veeeldig tålmodig med henne. De lekte og koste seg på altanen, der Ine begynte å ri på Beauty, tenkte jeg ikke skulle bryte inn for å se hvordan Beauty reagerte. Etter en laaang tid så var d litt lyd, å ett napp eller to i øret, så var de ferdige med sånt tull. Gullhundene. :) Akkurat kommen fra tur til butikken, og de var så flinke å gå side om side, å lese avisene ilag og alt. Meeeen..de er like glade i katter begge to. :S

I går var vi på konkurranse trening, og har eeendelig funnet en metode som funker for at innsitten ikke blir skeiv. Sånn blir d når jeg har slurvet med ting som før ikke var noe problem. Så fikk jeg henne til å gå med apportbukken i munnen + å sitte i ro med den..UTEN Å BITE!!!! :D Jeg er så glad, så vi avsluttet hele treningen med d. :)

Onsdag var en rein avslappingsdag, hadde Ine, Kim og Helen en liten tur på besøk før hun skulle komme hit. Ellers bare avslapping og kosedag.

Tirsdagen var det kanonbra vær, så da dro jeg og fem fra klassen min på tur. Pakket kløven til Beauty med grillkoll og tennveske og gikk ned på bergene på Heggmoen. Er så bra der, du går i ti minutter ca..så er d akkurat som du er mitt i ødemarka..med berg og vann til hundene å bade og alt. Rett og slett en perfekt plass. Her grillet vi å koste oss i finværet, og Beauty fikk fire fem svømmerunder. Mens vi var der var Vanja innom en tur med Kaja og Dargo og på slutten kom Kim med Ine og en ridgeback som de bruker å passe innimellom. En knallbra dag rett og slett.

Men jeg sliter med å få Beauty til å spise..så jeg er veldig spent på hvordan det skal gå på utstillingen. Men jeg tar det egentlig ikke så tung, vet at hun desverre har en del vondt i foten, så er nok derfor. Håper det blir til at hun blir operert i august. :)

søndag 12. juli 2009

Liten oppdatering.





Nå er det noen dager siden jeg har skrevet her. Torsdag når vi var på lydighetstreningen fikk vi applaus for stå under marsj! :D den var vist helt perfekt. Så fikk jeg beskjed at jeg ikke har noen grunn til å ikke starte KL1 nå, og at de ikke ville høre flere unnskyldninger. Så første helga i august så er det på'an. :D

Fredag gikk vi tur til Heggmoen hvor vi grillet pølser og hundene fikk svømme. Hundene var løse, 4 tisper, uten noe tull og bråk. Beauty å Ine er skikkelig søte ilag, gleder meg til jeg skal passe henne. :)

Lørdag var det tid for fest, og jeg fikk vite at jeg ikke trenger å ha 2. premie i KL2 for å starte på instruktørutdannelsen, så lenge jeg får det ett år etter utdannelsen. Ble skikkelig glad! Da kan jeg slutte å være egen å tenke på meg selv, å heller tenke på Beauty. Så tror nok at jeg får foten hennes operert i august. Sånn at hun blir frisk å rask, mammas lille snuppe. Så tar jeg heller alle planene for dette året, til neste år. :)

tirsdag 7. juli 2009

Tur med Futelva





I dag har vi vært å gådd tur sammen med Helen & Ine å Elisabeth & Akira med Futelva. Siden jeg skal passe Ine om 14 dager tenke vi at vi skulle prøve å se om de enda gikk godt ilag. Vi gikk ett stykke på stien før vi satte oss på en av benkene, og hundene fikk bade. Mens eierne koste seg med kjeks og boller i sola.

Ine har tør ikke helt å svømme enda, så jeg har som mål at før hun drar herfra så skal hun ha lært seg å svømme. Hun holder på på samme måte som Beauty gjorde, så skal nok greie d. :) Ellers så har hun så masse like fakter med Beauty at noen ganger så er d som å se Beauty npr hun var unghund. Herlige dyr. :)

Etter turen måtte jeg på jobb en tur mens snuppa lå å solte seg på altanen. Når jeg kom hjem så var d middagslaging, mexikans tomatsuppe med kyllingfile i. Beauty fikk en smakebit hun å, hun synes d er sååå godt med suppe. hehe

mandag 6. juli 2009

Besøk hos Silje & Zita



I dag har vi tadd det med ro, bare slappet av etter super treningshelga. Vi dro til Silje på besøk for å spise litt kaker etter barndåpen deres. Når vi kom dit passet Silje ei flat tispe til, og jeg slapp Beauty løs sammen med de. Det gikk knallbra, ingen lyd, ingen knuffing eller noe. :D

Beauty var så flink å var løs på plenen å prøvde ikke å vandre rundt å sjekke naboene og alt, kanskje hun endelig begynner å bli litt viksen i topplokket. hehe

Når vi kom inn så fant hun en pipeleke til Zita som hun la sin elsk på, det endte jo selvfølgelig med at lille "tweety" ble pipeløs, og etterhvert fotløs. Men Beauty koste seg på besøk, og jeg også med nyyydelige kaker. :)

Merker at Beauty er litt sliten i foten etter helga, så håper det går fort over, og at vi slipper operasjon.

I oktober skal jeg være hjelpe instruktør på ett dressurkurs, så da begynner jeg på min start for å bli instruktør. Gleeeeder meg, en av mine drømmer går i oppfyllelse. :D Så nå må jeg bare forte meg å starte i LP1 å få opprykk..å få en 2 på LP2, så blir dette veldig bra. :D:D:D

Brukstreningshelg i Sulitjelma



I helga har vi vært i Sulis på brukstreningshelg med klubben. Vi møttes fredag for å bli inndelt i grupper, og bli kjent med hverandra og si hvor langt man har kommet. Jeg hadde satt meg opp på ei rundering og spor gruppe. Lørdag møttes vi på morgenen for å gå spor. Vårt første spor gikk ikke så veldig bra, lenge siden vi hadde gådd sist, + at jeg tror hun syntes det var litt vanskelig siden det hadde ligget så lenge. Men vi kom oss igjennom og fant kongen ved sporslutt. Så skulle det trenes litt felt, noe vi aldri hadde gjort før. Og hun fant sakene hun skulle! Gjett om mor var glad. Så skulle vi gå ett spor til, denne gangen med tre pinner i sporet. Vi har kun prøvd en pinne tidligere, som hun gikk rett over. Så nå var jeg rimelig spent, og gjett om, hun fant alle tre. Og skjønte fort at d ikke var noe vits i å tygge på pinnen, mye bedre å bytte i kong. Gjett om mor var fornøyd med dagen. På kvelden etter grilling, skulle d være hundeløp, og Beauty endte på andre plass av tre rottiser. Hun har nok litt for dårlig kondis, så skal se om jeg tørr å sykle med henne.

Så kom søndag, og vi fant ut at vi skulle gå spor denne dagen også. Første sporet synest jeg gikk veldig bra, hun har sine ganger der hun er oppe å værer, men jeg må bli litt flinkere med å stole og lese hunden min. så skulle det trenes felt igjen, og hun gikk rett ut, knallbra jobbet og fant to gjenstander. Så ble det matpause før så litt mer felt, første gikk greit, men andre gjenstanden var en ekkel rosa greier som hun tok i munnen og spyttet ut flere ganger. Men men, hun lærer vel etterhvert at alt skal inn. :) Siste sporet vi skulle gå gikk helt greit, men merket at Beauty var veeeldig sliten.

Så etter denne helga har jeg skjønt at jeg kan få til hva som helst med superhunden min. :D

Dette var en knallbra helg, og håper at det blir gjentakelse av det. Helga ble avsluttet med en helt fantastisk middag på Fauske sammen med Elisabeth.